مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت

با عرض سلام
می خواستم بدونم از نظر حقوقی اگر مطلب یا نوشته ای از سایتی کپی و با اعمال تغییراتی و بدون استفاده از تصاویر اونها در سایت دیگری درج شود وب سایت منبع می تواند ادعای خسارت یا شکایت کند، با توجه به اینکه خیلی از مطالب داخل کشور در حال حاضر کپی هستند.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اگر سايت مربوطه اجازه استفاده و كپي بدهد مشكلي نيست در غير اينصورت جرم كپي انجام گرفته .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر این موضوع در سایت مبدا ذکر شده باشد ((ذکر مطلب در صورتی مجاز است که منبع ذکر شود))و مطالب عنوان شده بیش از 80 درصد به سایت مبدا شباهت داشته باشد؛ بله سایت مبدا می تواند ادعا نماید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید