مشاوره حقوقی رایگان - حق کپی رایت فیلم های خارجی

سلام
می خواستم بدون کپی و فروش فیلم ها و سریال های خارجی از نظر قانونی و شرعی چجوری هست؟
آیا برای فروش فیلم سریال های خارجی باید پولی بدیم. اگه قرار بدیم به کی؟
لطف می کنید...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کپی رایت از فیلم ها سریال های خارجی بعلت اینکه ایران عضو کنوانسیون برن نیست کپی رایت نیز تلقی نخواهد شد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

چون توزیع کننده این اثار در ایران نماینده قانونی ندارن و اصولا مشمول قانون ایران نمیشن،
در وضعیت فعلی شما الزامی به پرداخت پول به کسی ندارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قوانین کپی رایت جهانی در ایران اجرا نمیشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در ایران اجرا نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قوانین کپی رایت در ایران اجرا نمی شود