مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام افسری و درجه داری

سلام خسته نباشید من می خوام دانشگاه افسریه ثبت نام کنم یا درجه داری امروز شنیدم ک در مراحل تحقیق قانون جدیدی اومده ک سوابق گوشی رو تا چند ماه گذشته چک میکنن آیا این حقیقت داره؟
و اینکه اگه شماره جدید بخرم آیا امکان داره سیمکارت های دیگه ام رو هم چک کنن؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه مکالمات و پیامکها را شنود کنند قابل پیش بینی نیست ولی اینکه شماره جدید بخرید و .... بی فایده ست اگر بخواهند چک کنند تمامی سیم کارتهای شما استعلام خواهد شد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بخواهند چک کنند تمامی سیم کارتهای شما استعلام خواهد شد .