مشاوره حقوقی رایگان - اختصاصی کردن آسانسور و قفل کردن در سکوریت آتش نشانی توسط مدیر ساختمان

بنده مالک طبقه پنجم ساختمانی پنج طبقه و هر طبقه تک واحدی هستم که دارای راه پله مستقل و همچنین آسانسور است. درب آسانسور مستقیما جلوی در واحدها است و راه پله از طریق در سکوریت (مرتبط با آتش نشانی) از پاگرد واحدها جدا شده است. مدیر ساختمان از پول شارژ و بدون رضایت از همه واحدها خودسرانه اخیرا اقدام به نصب قفل برای در سکوریت واحد خود نموده که با این اقدام پاگرد جلوی واحد او که جزو مشاعات است اختصاصی شده و بر روی آسانسور نیز اقدام به نصب سنسور کرده که فقط با کارت می توان از طریق آسانسور به آن واحد دسترسی داشت. یک واحد دیگر هم به تبع آن چنین اقدامی را انجام داده است. سوال بنده این است که راه کار یا بند قانونی برای شکایت از ایشان در دخل و تصرف در مشاعات چیست. خصوصا با توجه به این نگرانی که در شرایط اضطراری مثل قطع برق و توقف اضطراری آسانسور جلوی یکی از واحدهایی که درب سکوریت آنها قفل شده است، راهکاری برای خارج کردن افراد گیرافتاده در آسانسور وجود ندارد. ضمنا اگر اقدام ایشان قانونی است و شکایتی به آن وارد نیست آیا بنده هم می توانم برای درب سکوریت واحد خودم که در طبقه آخر واقع شده متقابلا همین اقدامات را انجام دهم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اقدام ایشان با توجه ب دخالت در قسمت مشاع و به لحاظ موارد احتیاطی و خطرات اسانسور غیرقانونی است و هر نوع تغییر یا استفاده از مشاعات ساختمان باید بو توافق و رضایت تمامی افراد ساختمان باشد. نیاز ب استناد ب ماده خاصی نیست. از دریق دفاتر خدمات قضایی از هر دو نفر شکایت کنید و شکواییه تنظیم کنید به عنوان دخالت وایجاد مزاحمت و ممانعت از استفاده