مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با ازدواج

سلام من پسری 30 ساله هستم
که 11 ساله با دختری اشنا شدم
در اوایل بیکار بودم بعد 4 سال به خانواده گفتم که اقدامی نکردن
اما الان که گفتم پدرم سنتی هستش بدون هیچ دلیلی مخالفت میکند و تهدید به مرگ و از ارث محرومت میکنم
خدا شاهد هیچ دلیلی ندارد
الان راه کار من از نظر قانونی چیه
فامیل و دوستم در میان گذاشتم اما بازهم کوتاه نمیاد زنگ میزند به خانواده دختر و ازشون میخواد که وصلت سر نگیره

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اختیار ازدواج با شما هست از نظر قانونی پدر حق ممانعت ندارد