مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من یک دختر 24 ساله هستم و به مدت 8 ساله با یه آقایی در ارتباط هستم که شرایط خوبی دارن و میخوام ازدواج کنم باهاشون اما پدرم بخاطر لج بازی اجازه نمیده خواستم بدونم میتونم از پدرم شکایت کنم تا دادگاه صلاحیت رو برسی کنه یا نه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق دادگاه‌می توانید‌اجازه ازدواج بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله میتوانید اجازه ازدواج از دادگاه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه باید دادخواست الزام به تجویز ازدواج را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادگاه‌می توانید‌اجازه ازدواج بگیرید