مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

رای برداشت اموال در دادگاه برای اینجانب صادر شد
که شاکی مال مورد نظر خود را برداشت کرد. با گذشت 2 هفته هنوز تمامی حساب های اینجانب مسدود هست
از آنجایی که دادگاه در استان دیگریست و فاصله زیادی دارد. آیا لازم است از طریق دادگاه پیگیری شود ؟
در اینگونه موارد خود دادگاه نباید رای رفع مسدودی حساب را صادر کند ؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

در صورتی که محکوم له، محکوم علیه را استیفا کرده از دادگاه صادر کننده رای قطعی می توانید رفع انسداد را بخواهید

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

منظور اموال محکوم علیه به میزان محکوم به می باشد

یک وکیل

سلام" چنانچه تمام بدهی از حساب کسر شده باشد دادگاه اجرا کننده حکم می بایست دستور رفع توقیف از حساب را صادر نماید مگر بخشی از بدهی بدلیل کسر موجودی پرداخت شده باشد و تتمه آن باقی مانده باشد که به این دلیل رفع توقیف نشده باشد یا دادگاه مجری حکم فراموش نموده باشد به تکلیف قانونی خود عمل نماید که می بایست طی لایحه ای از دادگاه مذکور رفع توقیف از حساب درخواست گردد .