مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدودی حساب

سلام، مدت 28 ماه است، دنبال سرپرستی و قیومیت مادرم هستم. بعد از گرفتن و مراجعه به بانک میگن برداشت از حساب مسدوده. برو به دادیار بگو ما چقدر به شما بدیم. گفتم طبق چه قانونی یا مرجعی مسدود شده؟ جواب سربالا میدن. میگن شاید یکی از وراث حساب رو بسته. میگم آقا من با رضایت محضری اون ها قیم شدم. اگر هم دستور قضایی دارین، بگین. میگن هیچی تو پرونده نیست. لطفا راهنمایی کنید، من چکار باید کنم؟ می‌تونم از معاون بانک شکایت کنم؟ فکر کنم سوء استفاده کردن با رئیس صندوق. چون هر وقت میرم، میرن تو پچ پچ کردن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما بایداول ببینیدچه مزجعی حسابتون روبسته است بعدبابت چی سپس قضاوت بکنید .