مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

باسلام به استحضار می رسانم اینجانب جانباز 35 درصد بنیاد شهید وناجا .بنده سه تا خواسته از دیوان عدالت داشته ام بادلایل مستند وقابل قبول ولی متاسفانه یک خواسته راجواب داده وناقص ولی درخصوص تجدید نظر پدرم فوت کرد ودنبال نکردم چندماه حال میشود اعتراض کرد وجهت اطلاع برابرقانون ماده 4 و60 اعاده به خدمت قانون شامل بنده میشود ولی قاضی نوشته سال 97 بازنشسته شدید .درصورتی بنده از92 تا 97 منفک بودم .نظرشما بزرگان حقوق چیست .هرچند 90 درصد دیوان از ناجا میترسد ومجبور است ازسه خواسته یکی جواب دهد چون ادله محکم بوده است

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید