مشاوره حقوقی رایگان - درج تاریخ سررسید در روی چک تضمین بدون تاریخ

در سال 1389 جهت اخذ تسهیلات کار آفرینی از شرکت ............ی وابسته به سازمان ........ ( دولتی) به استناد قرارداد فی مابین و همچنین ثبت در محضر به مبلغ 120 میلیون تومان که باباز پرداخت ده فقره چک 15 میلیون تومانی جمعا 150 میلیون باز پرداخت که یک فقره چک تضمین که در متن آن اشاره به بند 2 قرارداد فی مابین درج شده و چک فاقد تاریخ می باشد کپی ده فقره چک که مندرج به تاریخ سررسید بوده و یک فقره چک که بدون تاریخ بوده در زمان تحویل در حاشیه کپی چکها رسید امضاء و مهر شرکت فوق اخذ گردیده
دو فقره از چکهای در سررسید پرداخت الباقی پرداخت نشد و منجر به شکایت حقوقی و پس از محکومیت 8 فقره چک به مبلغ 120 میلیون و خسارت تاخیر جمعا مبلغ 240 میلیون پرداخت گردید و پرداخت می شود اما جدید متوجه شدم که چک تضمین بدون تاریخ نیز به همراه همین 8 فقره چک در سال 1390 به همراه دادخواست مطالبه وجه چک پی برابر اصل و تقدیم گردیده که کاملا مشخص است که تاریخ سررسید درج و گواهی عدم پرداخت دریافت شده
1- ایا این کار مخدوش نمودن چک به قصد تقلب محسوب می شود ؟ با توجه به اینکه در کپی رسید اولین روز ارائه چک که ممهور به مهر و امضاء می باشد مشخص است که چک فاقد تاریخ می باشد ؟
2- با توجه به اینکه در محکومیت دادگاه صرفا مطالب وجه چک های سررسید بوده هر چند در متن چکها عنوان قرارداد ذکر شده اما دادگاه نسبت به محکومیت چکها رای صادر کرده حال شرکت فوق می تواند به استناد قرارداد که در یکی از بندها میزان خسارت عدم پرداخت به موقع اقساط وام دو درصد در هر ماه ذکر کرده و همین دلیل چک تضمین 150 میلیون تومانی فوق را دریافت کرده مجددا اقدام کند
3- در صورتیکه در بند یک سوال تخلف محسوب می شود برای اثبات این عمل می توانم با دادخواست تامین دلیل و تعیین کارشناس و با مراجعه به شعبه دادگاه حقوقی که تصویر برابر اصل چک مخدوش شده را ارائه کرده و مجددا مراجعه به شرکت فوق و رویت اصل چک و مطابقت با کپی رسید اولیه که موید این است که تاریخ سررسید بعدا درج گردیده انجام دهم و سپس از طریق دادسرا اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی لذااز طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال طولانی لذااز طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام شود