مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت عادی

با سلام من سال 96 به صورت سهوی اقدام به شلیک یک تیر به ران پای راست خودم شدم و ناخواسته شلیک شد و عمدا نبوده که دادسرا سهوی اعلام کرده اما توی فرم 140 ناجا من رو معلول عادی زدن باید چیکار کنم که معلول خدمتی بشم من هرکجا رفتم گفتن چون معلول عادی هستی حقوق بازنشستگی تعلق نمیگیره بهت باید معلول خدمتی باشی تا بازنشستگی بهت تعلق بگیره لطفا راهنمایی کنین باید چیکار کنم که معلول خدمتی بشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به اعتراض به نظریه کمیسیون اقدام از طریق دیوان عدالت اداری در صورتی که فرصتهای قانونی خود را از دست نداده باشید شکایت خود را طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید