مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام وخسته نباشید در جلسه افزایش نفقه توافق حاصل نشد به کارشناس ارجاع شد وکارشناس مربوطه مبلغی تعیین کردند واعتراضی در مورد نفقه مدت 7 روز انجام نگرفت از هردو طرف اما در نظریه کارشناسی از زمان دادخواست لغایت اتیه ذکر شده اما در حکم قاضی شورا از مورخه 400/08/18 لغایت یک سال شمسی منظور شده ایا این رای مشکل دار نیست نباید کلمه اتیه در رای لحاظ میشد یانه باید به نحوه انشا رای اعتراض داد یانه ممنون میشم راهنمایی نمایید با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما اگر نسبت به رای اعتراضی دارید می توانید در موعد مقرر اعتراض دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. کاملا مشکل می‌خورید. باید حتما قید شود آتیه . وگرنه اجرای احکام فقط یکسال را اجرا میکند