مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت از زندانی

سلام و خسته نباشید. پسر خاله من به جرمی به زندان افتاده و مادر پدرش توی این شهر نیستن اما من هستم. من چجوری باید از اون وکالت بگیرم تا بتونم کارهاشو انجام بدم؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شما فقط میتوانید وکالت مدنی جهت استخدام وکیل دادگستری برای زندانی از وی بگیرید و در زندان ها فرم مخصوص در واحد مددکاری وجود دارد که درصورت تمایل زندانی میتواند بشما وکالت مدنی بدهدکه پیگیر وکیل گرفتن برایش باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مرخصی بگیره و به دفترخانه مراجعه کنه