مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ ملک

سلام خسته نباشید. در سال 91 آپارتمانی خریدم سندش را که برای یک سال باید میداد اخیرا با شکایت دادگاه داده . دوباره کارمان از بابت اختلاف متراژ به دادگاه کشیده . در مبایعه نامه قید شده که اختلاف متراژ با قیمت خرید محاسبه می شود ، ولی بنده از دادگاه خواسته ام که از قیمت روز محاسبه شود ، دادگاه هم هزینه دادرسی را زیاد خواسته و می خواهم واریز کنم ، سوالم از شما اینه که دادگاه چه تصمیم و حکمی صادر خواهد کرد ؟ آیا از قیمت 9 سال پیش یا از قیمت روز محاسبه خواهد کرد، ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
موضوع نیاز به بررسی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در مبایعه نامه قید شده باشد اختلاف متراژ با قیمت خرید محاسبه می‌شود. دادگاه هم باید مطابق قرارداد رای بدهد. یعنی با قیمت خرید محاسبه کند