مشاوره حقوقی رایگان - احداث دیوار در حریم و بستر انهار سنتی

با سلام احتراما باستحضار دارم اینجانب باغی دارم که اقدام به احداث دیوار محیطی با اخذ مجوز از شهرداری نموده ام متاسفانه شهرداری در خصوص احداث دیوار در حریم و بستر نهر سنتی اقدام به ارسال پرونده به کمیسیون ماده صد شهرداری نموده و منجر به صدور رای تخزیب دیوار در حریم و بستر نهر نموده است . ایا شهرداری میتواند بنا به رای کمیسیون دیوار احداثی اینجانب رو تخریب نماید . دوما احداث دیوار در حزیم و بستر نهر قابل طرح در کمیسیون ماده صد میباشد . با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.