مشاوره حقوقی رایگان - حریم نهر

سلام
یک نهر آب ازقدیم از داخل حیاط چهار دیواری ما می گذرد. این نهر را با آجر مرتب کردم و طوری ساختم که از این نهر خروجی آبی برای ملک من نباشد تا ذینفعان نهر دیگر نیاز به ورود به داخل حیاط نداشته باشند و حق آبه آنها مستقیم به زمینشان هدایت شود. از لحاظ حقوقی حریم نهر چگونه است و آیا اگر یکی از ذینفعان شکایت کند که حریم برای نهر می خواهد پاسخ قانون چه خواهد بود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی است اسناد باید به رویت برسد و بعد تصمیم گیری کرد چه راه کاری بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی از طریق تامین دلیل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نهر از قدیم وجود داشته باشد و شما بعداً حیاط ساخته باشید در این صورت در صورت طرح دعوا باید حریم نهر رعایت شود.
با توجه به این نهر عمومی است حریم دارد و باید رعایت شود.
اگر حیاط از قدیم وجود داشته باشد در این صورت باید حریم باید رعایت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حریم نهر آب توسط کارشناس مشخص خواهد شد