مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف سکه های معوقه

با سلام
21 عدد سکه معوقه دارم ، زوج رفته دادخواست تعدیل داده و قاضی هم پذیرفته در مرحله بدوی و فعلا قطعی نشده،و16 عدد از معوقه رو حذف کرده و حکم به پرداخت هر 6 ماه یک سکه داده
درحالی سال گذشته به دلیل وجود گردش مالی بسیار بالا حکم به پرداخت هر 2 ماه یک سکه دادن و قطعی شد زمانی که سکه 16 میلیون بود،
حالا چرا باید حکم قبل اجرا نشه و اقساط معوقه کامل پرداخت نشه؟؟!!

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تعدیل اقساط مهریه ناظر به اینده است. اقساط معوقه را شامل نمی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جزئیات موضوع می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید