مشاوره حقوقی رایگان - تخریب پیج اینستاگرام

سلام بنده از ی پیج اینستاگرام خرید کردم دو عدد پرنده پرنده ها هم به من رسید
بعد از 4 روز هر دو پرنده مریض شدن با مراجعه به دام پزشک معلوم شد که پرنده ها مریض بودن از قبل
حالا بنده با یک کامنت زیر پست فروشنده محترمانه اعلام کردم از این خرید راضی نبوده و پول خود را آتیش زدم و پرنده‌ای که به من فروخته شده مریض بوده
حالا سوال اینجاس که کامنت من پیگرد قانونی دارد یا خیر
و چه جوری خودم هم میتوان شکایت کنم در باره این موضوع

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
کامنت شما مشکلی برای شما نخواهد داشت، میتوانید اعلام فسخ معامله پرنده را از دادگاه خواسته و استرداد ثمن خود را مطالبه کنید،موضوع شما فاقد جنبه کیفری است