مشاوره حقوقی رایگان - تایید اعسار

با سلام
آیا اگر فردی بدهکار مالی باشد و دادگاه اعسار او را بپذیرد آن شخص بدون وثیقه آزاد است؟ و اگر شخص بدهکار توانایی پرداخت اقساطی را هم نداشته باشد تکلیف خواهان چه میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " چنانچه محکوم علیه خارج از مهلت مقرر (تا 30 روز پس از ابلاغ اجرائیه) ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود ، دعوای اعسار خود را اقامه نماید ، هرگاه محکوم له آزادی وی رابدون اخذ تامین بپذیرد یا محکوم علیه به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکوم به ارائه نماید ، مرجع قضائی یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار ، از حبس محکوم علیه خودداری و در صورت حبس او را آزاد می کند . و در پاسخ به سوال دوم ؛ اگر محکوم علیه حکم اعسار (تقسیط محکوم به) را هم نتوانداجرا نماید و مالی از وی به دست نیاید مجددا باید روند دادرسی تکرار گردد و در نهایت منتهی به حبس وی گردد مگر در نهایت حکم اعساری به نفع متقاضی اعسار صادر گردد که وی را از پرداخت باقیمانده دیون موقتا معاف نماید و آزاد گردد .

پرسشگر :

خوب فرض کنیم برای پرداخت اقساط هم اعسارش قبول شود آیا برای آزادی نیاز به وثیقه ندارد؟ تا کی طرف آزاد است؟

یک وکیل

پرسشگر عزیز " اگر پاسخ حقوقی سؤال را با دقت مطالعه می نمودید ، جواب آنرا می یافتید و نیاز به تکرار سؤال این بار به نحو دیگر نبود !

یک وکیل

همکار محترم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم