مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه

باسلام بنده شکایتی داشتم درشورای حل اختلاف اهوازکه حکم قطعی به نفع بنده باشماره اجرائیه درسال1398/07/23به نفع بنده صادرشد امابه خاطرمشکلاتی تا الان نتوانستم مراجعه کنم چون خودم ساکن بروجرد هستم میخاستم بدونم آیا پرونده تا این زمان که نرفتم مختومه شده یانه میتونم اقدام کنم. ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مراجعه کنید و یا تماس تلفنی بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به احتمال زیاد پرونده موجود است و درخواست صدور اجراییه بدهید