مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

در خصوص الزام به تمکین از سوی همسرم دادگاه اجراییه زیر رو صادر کرده، این هزینه ای که من باید پرداخت کنم چیه و چقدره و با توجه به اینکه من در زمان دادگاه و تجدید نظر به علت بیماری نتونستم در دادگاه شرکت کنم آیا راهی برای اعاده دادرسی هست؟

به موجب درخواست اجراي حكم به شماره ............ و شماره دادنامه مربوطه ........ محكوم عليه ملزم به
تمکين و ادامه زندگی مشترک با محکوم له در منزل مستقل با لوازم مورد نياز که زوج فراهم می کند،می باشد. همچنين محکوم عليه مکلف به
پرداخت هزينه اجرا در حق صندوق دولت می باشد.

محكوم عليه مكلف است از تاريخ ابلاغ اجرائيه :
1-ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد(ماده 34 قانون اجراي احكام مدني).2-ترتيبي براي پرداخت محكو ٌم به بدهد.3-مالي معرفي كند كه اجرا
حكم و استيفا محكوم به از آن ميسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجراي مفاد اجراييه نداند بايد ظرف سي روز كليه اموال خود را شامل تعداد يا مقدار
و قيمت همه اموال منقول و غير منقول، به طور مشروح مشتمل بر ميزان وجوه نقدي كه به هر عنوان نزد بانكها و موسسات مالي و اعتباري ايراني
يا خارجي دارد به همراه مشخصات دقيق حسابهاي مذكور و كليه اموالي كه او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و كليه مطالبات او از اشخاص ثالث
و نيز فهرست نقل و انتقاالت و هر نوع تغيير ديگر دراموال مذكور از زمان يك سال قبل از طرح دعواي اعسار به ضميمه دادخواست اعسار به مقام
قضائي ارائه نمايد واال به درخواست محكوم له بازداشت مي شود (مواد 8 و3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394.(4-خودداري محكوم عليه
از اعلام كامل صورت اموال به منظور فرار از اجراي حكم، حبس تعزيري درجه هفت را در پي دارد.(ماده 34 قانون اجراي احكام مدني و ماده 20
ق.م.ا و ماده 16 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي1394(5-انتقال مال به ديگري به هر نحو با انگيزه فرار از اداي دين به نحوي كه باقيمانده اموال
براي پرداخت ديون كافي نباشد موجب مجازات تعزيري درجه شش يا جزاي نقدي معادل نصف محكوم به يا هر دو مجازات مي شود. (ماده21 قانون
نحوه اجراي محكوميت مالي1394.(6-چنانچه صورت اموال پس از مهلت سي روز ارائه شود آزادي محكوم عليه از زندان منوط به موافقت محكوم
له يا توديع وثيقه يا معرفي كفيل توسط محكو ٌم عليه خواهد بود. (تبصره 1 ماده 3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه اجرا ست که باید پرداخت کنید و نیم عشر یا یک بیستم ان چیزی است که به ان محکوم شده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه اجرا مبلغ ناچیزی است نزد قاضی پرونده بروید و بگویید حاضر به اجرای حکم هستید. در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیم عشرهزینه اجراییه است که بایستی پرداخت نمایید،در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هزینه اجرا 5 درصد است که میتوانید پرداخت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیم عشر هزینه اجراییه است که باید پرداخت شود.
پنج درصد محکوم به