مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ

در یک مجموعه 5 واحدی در سند یکی از واحد ها پارکینگ ان در ورودی اصلی قرار گرفته شده است وقتی در محل پارک می کند مابقی خوردو ها نمی توانند خارج یا وارد شوند مالک مدعی هست که باید در همین محل پارک کند وبه ان ربطی ندارد راه بسته میشود و سندش درست است در بقیه سند ها پارکینگ ذکر شده می خواستم بدانم طبق قانون ادعای این مالک درست است یا نه و چطور میشود در سند ورودی اصلی ساختمان به عنوان پارکینگ در نظر گرفته شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید صورتمجلس تفکیکی را بررسی کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک صورت مجلس تفکیکی خواهد بود که مشخصات دقیق پارکینگ در ان قید گردیده است