مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سال88 یک واحد اپارتمان قولنامه ای خریدم ولی در مبایعه نامه ان قسمت پارکینگ نوشته نشده دارد یا ندارد حالا با همسایه های که شرایط خودم را دارند بر سر جای پارک به مشکل خوردیم هرکسی میگوید جای پارک من است چگونه میتوانم برای جای پارکم اقدام کنم ایا راهی هست یاخیر راهنمایی کنید؟
درضمن ملک قولنامه ای هست و ما سندنداریم مدیرساختمان میگوید هر واحد برای گرفتن سند زودتر اقدام کند وصاحب سند شود پارکینگ مال اوست این درست است؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

در قراداد سازنده و مالک مشخص شده کدام واحد پارکینگ دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای صدور سند مالکیت ، ابتدا باید پایانکار و صورتمجلس تفکیکی صادر گردد