مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم دادراه
اینجانب یک قطعه زمین از شخصی خریداری کردم فروشنده و وکالت بلاعزل مشاعی بهم داد و بعداز مدتی من زمین رو قولنامه ای فروختم اما چون خریدار وکالت قبول نکرد با مالک صحبت کردیم و در حضور شخص خریدار و مالک (موکل)بعداز یکسال و نیم مالک گفت من خودم سند بنام فروشنده قطعی میزنم و از من خواست وکالت رو بنام شریکش تفویض کنم و منم چند روز بعد وکالت رو بنام شریک موکل (مالک و فروشنده)تفویض کردم اما مالک بعداز چند سال سند قطعی بنام خریدار نزده ...و خودش مستقیما با خریدار توافق کرده سند بنامش بزنه ..که اخیرا مالک فوت کرده ؟سوال اینجاست که 1-من بعنوان وکیل زمین رو فروختم و بعداز یکسال با اعلام موکل و قبول خریدار وکالت رو بنام شریک مالک(موکل)تفویض کردم .اگر شریک مالک که وکیل من محسوب میشه وکالت رو انجام داده باشه تکلیف خریدار که یکسال قبل قولنامه ای زمین رو بهش فروختم و مالک هم شخصا تعهد داده که بنامش سند بزنه چی میشه؟
لازم به ذکر است موکل (مالک کل پلاک ثبتی هست)که حدود7هزار متره و 200متر مشاعی بهم فروخته و زمینی که من قولنامه ای فروختم و بعدش مالک (موکل)تنفیذش کرده 200متر مفروزی بوده و موکل هنوزهم کل زمین رو مالک هست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی. از پنل مشاورتلفنی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید