مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سفته

سلام و خدا قوت
نامزد بنده زمینی از شهرک صنعتی خریداری کرده و جهت ضمانت پرداخت دو میلیارد سفته داده و در قرارداد خرید زمین قید شده که اگر پرداخت ها صورت نگیرد قرار داد فسخ میباشد
حالا ایشون از من میخوان که پشت سفته هاشونو امضا کنم و میگن فرمالیته است.
ایا امضا کردن این سفته ها برای من مشگل ایجاد میکند؟ چون گفته شده اگر پرداخت نشود قرارداد خزید زمین فسخ میباشد و من نه کارمندم و نه فیش حقوقی دارم!

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
به هرحال شما دارید دو میلیارد سفته که اسناد رسمی تجاری هستند رو امضا میکنید و در واقع ضمانت اونرو میپذیرید و به هرحال هر اتفاقی امکانش وجود دارد به هرحال با علم اینکه شما ضامن پرداخت هستید و پذیرفتن عواقب اون داردی امضا می کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت واخواست سفته ها شما هم به عنوان ضامتن مسولید