مشاوره حقوقی رایگان - ترکه

سلام
پدرم حدود 10سال پیش فوت کرده و ایشان قبل از فوت اموالش را که یک ملک مسکونی و یک قطعه زمین بود به صورت دستنویس وصیت کرد. زمین (قولنامه ای) متعلق به خواهرانم باشد و خانه مسکونی(سنددار) به فرزندان پسر، متاسفانه خواهرانم بدون حصر وراثت زمین را فروخته اند و حال که ما کارهای انحصار وراثت را انجام می دهیم متوجه شدیم چون خانه مسکونی سنددار است ترکه به آنها نیز تعلق می گیرد و آنها ادعا می کنند که در ترکه سهیم هستند.
لطفا" راهنمایی می کنید که چه باید کرد و آیا در نهایت سهمی به آنان تعلق می گیرد یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " وصیت در انتقال اموال به نفع تعدادی از وراث یا افراد غیر به بیش از یک سوم اموال صحیح نیست و دو سوم باقیمانده اموال را نیز تمامی وراث به نسبت سهم الارثشان ( پسران دو برابر دختران و همسر متوفی در صورت در قید حیات بودن یک هشتم ) از ترکه متوفی ارث می برند.

یک وکیل

سلام. پدر شما فقط نسبت به بت به کل ثلث اموال حق وصیت داشته و نسبت به بیشتر از ثلث, نفوذ وصیت منوط به رضایت وراث می باشد. خواهران شما از ملک مسکونی ارث خواهند برد همانطور که شما از زمین قولنامه ای ارث می برید. زمین قولنامه ای را نیز در لیست اموال پدرتان اعلام نمایید و از خواهران خود شکایت انتقال مال غیر نمایید

یک وکیل

اصلاح می نمایم:
سلام. پدر شما فقط نسبت به ثلث اموال حق وصیت داشته و نسبت به بیشتر از ثلث, نفوذ وصیت منوط به رضایت وراث می باشد. خواهران شما از ملک مسکونی ارث خواهند برد همانطور که شما از زمین قولنامه ای ارث می برید. زمین قولنامه ای را نیز در لیست اموال پدرتان اعلام نمایید و از خواهران خود شکایت انتقال مال غیر نمایید