مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 9 ساله

من 5 سال هست با خانم مشکل پیدا کردم و جدا زندگی می کنم من اصفهان هستم .اون کرمان
دخترم 9 سالشه در حال حاضر پیش خودم زندگی میکنه
دخترم تا 8 سالگی پیش مادرش بود
و مخفی شده بودند و بعد 3 سال تونستم دخترم را پیدا کنم و بیارمش پیش خودم
حالا مادرش دوباره میتونه با حکم دادگاه بچه را بیاد از من بگیره ؟
آیا من باید برای دختر 9 ساله ام حکم رشد یا حکم دیگری بگیرم ؟
من به هیچ وجه حاضر نیستم دخترم بره پیش مادرش و خود دخترم هم به من وابسته است و دوست دارد با من زندگی کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادگاه در مورد حضانت دختر تصمیم خواهد گرفت .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام دادگاه در مورد حضانت دختر تصمیم خواهد گرفت .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 9 ساله از حضانت خارج شده و خودش می تواند تصمیم بگیرد که پیش چه کسی بماند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه در مورد حضانت دختر تصمیم خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه در مورد حضانت دختر تصمیم خواهد گرفت .