مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

سلام و عرض ادب .
قاضی حکم به ترخیص خودرو داده . ولی در برگه حکم نوشته تحویل مالک شود . ماشین مربوط به کارگاه عمرانی میباشد و مالک خودرو مدیر عامل شرکت هست و در ایران نیست . ولی ماشین در تصرف راننده کارگاه هست که از مالک وکالت معتبر دارد . اما ستاد ترخیص مدعیست که چون در حکم آمده فقط به مالک تحویل شود بنابراین به کس دیگری تحویل نمیدهند . چه کنیم ؟
سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع را طی لایحه با قاضی مربوطه در میان بگذارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طی لایحه با قاضی مربوطه اعلام شود.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به قاضی دادگاه مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید