مشاوره حقوقی رایگان - درخواست غرامت جسمی بعداز 12 سال تصفیه حساب

سلام من 12 سال پیش در سر کار دچار اسیب دیدگی از ناحیه کمر شدم در ان زمان برام حکم اخراج هم زدن در عین حال که استراحت پزشکی داشتم بلاخره باتوجه به اینکه کار سبک به من ومن حتی توانایی کار نداشتم مجبور شدم تصفیه حساب کنم حالا بعد از 12 سال بیکاری وصدمات ناشی از اسیب دیدگی ان زمان توانایی کار کردن ندارم میخواهم از محل کارم درخواست غرامت کنم به نظر شما به نتیجه میرسم ممنون

پاسخ ها :

غرامت حادثه کاری غرامت