مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از جنبه عمومی

با سلام
بنده در محل کارم حادثه ای برایم رخ داده است و پرونده ای تشکیل داده ام.اکنون در شورای حل اختلاف به بنده گفته شده آیا از جنبه عمومی حادثه به متشاکیان اعلام رضایت میکنید تا از جنبه خصوصی پیگیر غرامتم باشم. آیا اگر از جنبه عمومی رضایت بدهم من از غرامت محروم میشوم؟ یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است رضایت ندهید و پیگیر شکایت باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از ابتدا خسارات خود را مطالبه دریافت کنید سپس رضایت دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خسارات خود را دریافت کنید بعد اعلام رضایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شکایت خود را تا انتها پیگیری نمایید و سپس در انتها پس از دریافت کامل حقوق قانونی خویش در صورت لزوم اعلام رضایت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که اقدام به رضایت نکنید و شکایت خود را پیگیری نمائید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اول جنبه خصوصی را دریافت کنید بعد رضایت بدید