مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

سلام بنده در یک آپارتمان ده واحدی هستم و طبق سند یکی از انباری متعلق به واحد من است اما یکی از همسایه ها وسایل خودش ریخته و میگه من خالی نمیکنم چطور باید از طریق قانونی اقدام کنم و انباری خود را تحویل بگیرم سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انباری شما در سند رسمی قید گردیده است ابتدا با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تصرفات غیر قانونی شان را احراز و سپس دعوی خلع ید مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تصرفات غیر قانونی شان را احراز و سپس دعوی خلع ید مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به مورد می توانید شکایت کیفری تثرف عدوانی و یا دادخواست حقوقی خلع ید بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که انباری شما در سند رسمی قید گردیده است ابتدا با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تصرفات غیر قانونی شان را احراز و سپس دعوی خلع ید مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تصرفات غیر قانونی شان را احراز و سپس دعوی خلع ید مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا تامین دلیل کنید و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تصرفات غیر قانونی را احراز و سپسدعوی خلع ید مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا به شهرداری مراجعه و صورت مجلس تفکیکی اپارتمان را اخذ نمایید تا جانمایی انباری مشخص گردد
و سپس دادخواست خلع ید را اقامه نمایید و به صورت مجلس تفکیکی اپارتمان استناد نمایید