مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری در آپارتمان

وقت بخیر
من در یک آپارتمان مستاجر هستم صاحب خانه خودش هم در ابتدا نمیدانست که انباری واحدش کدام است اما بعد از 6 ماه که دچار مشکل شدیم به شهرداری مراجعه و شماره انباری و پارکینگ را به دست آورد . اما واحد همسایه همچنان از پس دادن انباری خودداری میکند و میگوید به من یک انباری بدهید تا من انباری شما را پس بدهم. صاحب خانه اصلا فرصت دادگاه رفتن را ندارد آیا این مشکل بدون طرح دعوا در دادگاه قابل حل میباشد؟ و اگر بله چگونه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری شما نیز می‌توانید طرح شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مسالمت آمیز حل و فصل نشود باید شکایت کیفری تصرف عدوانی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی دارد تا با تامین دلیل وضعیت مشخص شود سپس دادخواست مرتبط داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مالک دادخواست رفع تصرف عدوانی اقامه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اسناد و مدارک موجر شما بعلاوه اسناد و مدارک ان متصرف را ببینم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و دادخواست رفع تصرف (حقوقی) دهید.غیر از دادگاه جلسه بگذارید و حل شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست رفع تصرف عدوانی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط مصالحه در غیر اینصورت باید شکایت حنید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام . بدون اینکه به دادگاه مراجعه کنید که فقط از طریق صلح و سازش و کدخدا منشی قابل حل هستش ولی اگر به نتیجه نرسیدید میتونید با ارایه دادخواست به دادگاه مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافق نباشد ناچارا باید از طریق دادگاه اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر فقط دادگاه این مساله را می تواند حل نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون دادگاه رفتن فقط با توافق حل می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بدون طرح دعوا می توانید توافق نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید
شما ویا مالک تکلیفی در معرفی انباری ندارید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه از طریق هیات مدیره مجتمع قابل حل نباشه، ابتدا از طریق اظهارنامه و در صورت امتناع از طریق شکایت کیفری اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست رفع تصرف عدوانی را از طریق
دفاتر خدمات الکیتورنیک قضایی پیگیری نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر به توافق نرسید چاره ای جز اقامه دعوی ندارید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اگر حاضر به تخلیه نیست باید از طریق مراجع قضایی اقدام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اگر توافق نمایند بله وگر نه تصرف عدوانی مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر توافق ننماید طرح دعوا نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
اگر ایشان نمی توانند حضوری پیگیری کنند می توانند وکیل بگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.