مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رای دیوان عالی کشور یا دیوان عدالت اداری

با عرض سلام و خسته نباشد

من مشکل زمین دارم دفعه ی اول مدارک کاملی به وکیل ندادم قاضی محترم رای رو به طرف مقابل دادن
دفعه ی دوم با مدارک کامل که با قاطعیت مطمین بودیم که رای رو به ما میدن مدارک رو آماده کردیم چون اطلاع داشتیم که اگر قاضی دیگری به پرونده رسیدگی کنه رای قاضی اول رو تغییر نمیده وکیل پرونده رو فرستاد تهران
متاسفانه وکیل ما هیچ اطلاعاتی به ما نمیده حتی به خاطر همین میگم یا دیوان عالی کشور هستش یا دیوان عدالت اداری نمیدونم فقط میگن فرستادیم پرونده رو الان تو شعبه تهران هستش منتظر جواب هستیم
حتی وکیل گفت به علت تاخیر جواب رای به شعبه فکس کردیم
به گفته ی وکیل 2 ماه پرونده تو شهر ما مونده بود بعدش نوبت ما شد فرستادن تهران الان پرونده 5 ماهه در تهران هستش که منتظر جواب هستیم آیا این مدت طول میکشه؟ اگه بله لطف کنین بگین چند ماه حدودا باید صبر کنم تا جواب بگیرم خیلی گرفتارم

با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوال مبهم است. در هر حال زمان قابل پیش بینی نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی جزییات موضوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی جزییات موضوع است