مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه تاخیر تادیه به صورت ماهانه یا سالانه

سلام خسته نباشید محاسبه تاخیر دیون نقدی غیر از چک به طور ماهانه می‌تونه صورت بگیره؟ اگر ممکنه چطور دادخواست بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر در اجرای احکام محاسبه می شود

امين  يزدان پناه

جناب آقای امين يزدان پناه :

با سلام
بله شما می تونید مطالبه خسارت تاخیر تادیه بفرمایید.طبق شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه و پرداخت میشه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت تاخیر در اجرای احکام محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محاسبه خسارت تاخیر تادیه ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی است
و شما باید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه وجه نقدی از تاریخ .... تا زمان اجرای حکم را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت تاخیر تادیه در اجرای احکام و بر اساس تورم بانک‌ مرکزی محاسبه میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر در اجرای احکام محاسبه می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

مفهوم خسارت تاخیر تادیه در ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی مورد بیان قرار گرفته است که در این ماده مقرر شده است در دعاویی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده که
در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد مگر اینکه طرفین به نحو دیگری مصالحه نمایند علی هذا در حال حاضر مطابق با نظریه مشورتی و بخشنامه ایی که در این خصوص به مجتمع های قضایی ابلاغ شده است و در اجرای احکام محاکم بصورت ماهانه محاسبه و وصول و رویه شده است .