مشاوره حقوقی رایگان - رد مال مسروقه

با سلام بنده به جرم مال خری و سرقت کابل مسی در سال 91 به دوسال حبس و 120میلیون جریمه محکوم شدم همان سال 30تومن پرداخت کردم و مابقی آن را امروز پرداخت نکردم و تا امروز به قید وثیقه آزاد بودم
اما بعد از گذشت 9سال از این اتفاق شاکی بنده که یه شرکت خصوصی است، سند خونه ای که به عنوان وثیقه گذاشته بودم را گذاشته برای مصادره
1_ایا من الان باید مابقی اون 120تومن رو پرداخت کنم؟
یا قیمت کابل مسی به نرخ روز محاسبه میشه و باید خسارت بدم یا به نرخ امروز؟
2_یا شاکی میتونه ادعا کنه که برم عین مالی رو که تخریب کردم رو خریداری کنم و تحویل بدم
و تکلیف سند چی میشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست مطالبه وجه با احتساب تاخیر در تادیه باشد باید قیمت اجناس سرقتی ب نرخ روز محاسبه شود و پرداخت کنید . ب نوعی باید رضایت شاکی خصوصی حاصل شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید قیمت اجناس سرقتی ب نرخ روز محاسبه شود و پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قیمت اجناس سرقتی ب نرخ روز محاسبه شود و پرداخت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از طریق اجرای احکام کیفری پیگیری کنید