مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مطلقه

با سلام پدرم فوت کرده و الان حقوق بازنشستگی پدرم به مادرم داده می شود و الان مادرم قصد دارد عقد کند و ازدواج کند انگاه مستمری پدرم قطع می شود یا خیر و اگر من بعد از عقد مادرم از شوهرم طلاق بگیرم و به خانه پدری بر گردم مستمری پدرم به من بعنوان دختر مطلقه تعلق می گیره یا خیر اگر تعلق می گیره به چه میزان تعلق می گیره ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مادرتان اگر ازدواج کند مستمری ایشان قطع نمی گردد و در صورت طلاق شما مستمری بین شما و مادرتان تقسیم می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازدواج زوجه مستمری ایشان قطع نخواهد شد بله شما مطلقه باشید مستمری به شما نیز تعلق خواهد گرفت