مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت بچه و گرفتن نفقه

سلام، دختری 17 ساله با پسر و نامادری خود زندگی میکند و بابت کارهایش گاهی تنبیه میشود. مثلا یک هفته در خانه زندانی شده، گوشی اش را گرفتند و نمیگذارد مدرسه برود.
مادرش میخواهد از نظر قانونی حضانت دخترش را بگیرد. ظاهرا پدر میخواهد مادر و دختر را تحت فشار بگذارد تا حضانت دختر را بدون نفقه به مادر بدهد.
چه راه قانونی برای این مادر و دختر وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 17 از حضانت خارج شده و خودش میتواند تصمیم بگیرد و نفقه خود را نیز می تواند از پدرش مطالبه کند

یک وکیل

دختر 17ساله تصمیم با خودش هست که نزد پدر زندگی کند یا مادر در صورت آزار فرزند شکایت مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر حضانت خارج از حضانت است و با هر کسی تمایل داشته باشد میتواند زندگی کند ونفقه تا زمانی که درآمد و امرارمعاش ای نداشته باشدو ازدواج ننموده باشد با پدر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دختر از حضانت خارج شده و نفقه تا زمان ازدواج با پدر است