مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم صلاحیت/پرونده مختومه شده است

سلام به اتهام مزاحمت تلفنی از من شکایت شده است که بعد از یک ماه در سایت ثنا در قسمت روند پرونده نوشته شده قرار عدم صلاحیت صادر گردید.و در قسمت خلاصه پرونده،پرونده مختومه شده است را نوشته.الان در چه وضعیتی قرار دارد؟ایا پرونده مختومه شده؟لطفا عامیانه جواب بدین ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما به علت صدور قرار عدم صلاحیت بسته شده است و به مرجع قضایی ذی‌صلاح ارسال گردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به علت صدور قرار عدم صلاحیت بسته شده است و به مرجع قضایی ذیصلاح فرستاده شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به علت صدور قرار عدم صلاحیت بسته شده است و به مرجع قضایی ذیصلاح فرستاده شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرجع قبلی صلاحیت رسیدگی نداشته پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به علت صدور قرار عدم صلاحیت بسته شده است و به مرجع قضایی ذیصلاح فرستاده شده