مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اسید پاشی

من از همسرم از شهریور بدلیل اختلاف می‌خوام جدا شم و از همان روز با من کینه توزی کرد و آمد خونه بابام تخریب کرد بعد ماشین منو تخریب کرد الآنم اسید روی ماشین بابام ریخته میشه ک ما که دختران پدرم هستیم شهادت بدیم چون شاهدیم و دیدیم کار این بوده آیا اثبات میشود؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید و شهادت دهید قبول یا عدم قبول ان با قاضی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر از شما خواهد بود لطفاً از طریق پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید در این خصوص شهادت بدهید