مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف سند آپارتمان

سلام بنده چندین سال پیش واحدی آپارتمان خریدم که الان تحویل خودم می باشد ولی سند تفکیک نشده وپایان کار نگرفته. و صاحب سند هم فوت شده
شکایت هم کردم که ورثه کاری نکردن
و تنهایی هم بودجه ندارم که کارها رو تموم کنم.خواستم بدونم با توجه به اینکه کسی نیست که تکلیف سندو پایان کار رو مشخص کنه آیا میتونم از همسایه شکایت کنم که مجبور بشن بیان کار سند و پایان کار انجام بدیم یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید به طرفیت ورثه اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر می باشد در صورت تمایل از پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید با همسایه ها توافقی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.