مشاوره حقوقی رایگان - جداکردن فرزند پسر20 ماهه توسط پدر از مادر بدون اجازه

باسلام، پیرو بحث و اختلاف بین من وهمسرم و سیلی زدن ایشان به بنده، (که این اتفاق در منزل پدرایشان افتاد) و ترک کردن خانه پدرهمسر،باتوجه به اینکه منزل ما، در تهران است، همسر من تهدید کرده که بچه را به همرا ه مادرم به تهران میبرم، سوال من از شما اینه که من میتونم اگه این اتفاق بیفته از همسر و مادرشون شکایت کنم که بدون اجازه از من بچه مو بردن؟ پسرم از11 ماهگی فقط شیرخشک میخوره. ممنون میشم سریع جوابمو بدین. پسرمو فردا میخواد ببره

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و پدر حق ملاقات دارد. بنابراین حق جدا کردن فرزند از مادر را ندارد. چنانچه فرزند را برد شما می توانید دادخواست 1- دستور موقت فوری مبنی بر استرداد طفل و 2- تحویل فرزند بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می‌توانید الزام به تمکین همسرتان و ملاقات طفل را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و از طریق دادگاه و با دستور موقت می تواند ظرف چند روز بچه را تحویل بگیرید.