مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن‌ ماشین از همسر

من و همسرم میخایم جداشیم و از طرف شوهرم بوده جدایی و من راضی نیستم زندگیم دوست دارم ماشین که داریم با پول من خریداری شده و نود درصد پولش مال منه از ارثیه که گرفتم تا دوسال پیش بنام خودم بود ولی چون شوهرم کار میکرد به من‌گفت بنام خودم میزنم تا تو کارمشکلی پیش نیاد الان رفته بنام‌کس دیگه زده که اگه مهریه خواستم چیزی بنامش نباشه چطوری میتونم ماشینو بگیرم ازش یا پولمو پس بگیرم ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که برای فرار از پرداخت دین در فاصله متعارف انتقال صورت گرفته باشد می‌تواند ابطال آن را بخواهید