مشاوره حقوقی رایگان - جای پارکینگ

سلام من ملکی خریداری کردم با پارکینگی مشخص ، داخل سند توضیح کامل دادن ، ولی من سر در نمی اورم، درسته که از خریدار قبلی پرسیدم پارکینگی به من نشان داد گفت این پارکینگ شماست ولی من مطمئن نیستم ممنون میشوم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شهرداری مراجعه و درخواست کپی پایان کار و صورت مجلس تفکیکی ساختمان را نمایید که در صورت مجلس تفکیکی ، جانمایی دقیق پارکینگ مشخص شده است