مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با پارکینگ

برای ما در سند ذکر شده شمالا خط مفروض به پیلوت شرق خط مفروض به پیلوت جنوبا خط مفروض به پیلوت غربا خط مفروض به پارکینگ شماره یک یعنی چه اندازه هم نوشته 12/5متر سوال اینه که من از درب پارکینگ وارد میشم دوتا پارکینگ داریم یکی راست و دومی چپ کدام پارکینگ ماست سمت راست پارکینگ راه پله هست سمت چپ هیچی کدام هست؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به دادخواست تامین دلیل جهت کارشناسی ملک و موقعیت آن دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به اداره ثبت محل وقوع مراجعه نمایید از کارشناسان محترم آن اداره درخواست تعیین تکلیف داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینگ سمت راست متعلق شماست ولی جهت اطمینان میتوانید از کارشناسان کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شهرداری مراجعه نمایید و در صورتمجلس تفکیکی جا نمایی پارکینگ مشخص شده است

یک وکیل :

سلام به شهرداري مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال حقوقی نمی باشد از کارشناس ثبت مشاوره بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از نقشه پیوست صورتمجلس تفکیکی پیدا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید