مشاوره حقوقی رایگان - موضوع مقرون به آزار

باسلام .برادر بنده بعلت مصرف مواد روانگردان ودرهنگام تهیه مواد بصورت غیرمنتظره با 2شخص دیگر که ساغی هستند جهت خرید سوار بر خودرو عبوری میشوند و ان دونفر بدون درجریان گذاشتن برادر بنده عمل خفت راننده و بردن خودروی آن بنده خدا را میکنند. چن ساعت بعد برادربنده ویکی از ساغی ها توسط پلیس آگاهی درحالی که درون خودروی مسروقه از شدت مصرف مواد در حالت غیرطبیعی بودن دستگیرمیشوند. هنگام اعتراف گیری موارد فوق را بیان کرده و خودشاکی هم از عدم تهدیدویا عملی سو از برادربنده درحضورقاضی بیان میداردکه ایشان هیچ گناهی ندارند آن دوشخص دیگر بنده را مورد آزارو تهدیدقراردادن. حال ازحصورشما تقاضا دارم برادربنده چه حکمی برایش توسط حاکم صادرمیشود؟ آیا رضایت گرفتن شاکی .کمکی در این پرونده برای اخوی بنده دارد؟درون اظهارات شاکی تهدیدتوسط سلاح گرم و سرد بوده اما مواردبصورت مستند درحضورحاکم مبین نشده است. ودرپایان آیا برای اجرای سند جهت قرار صادره سند6دانگ منگوله دار منزل.اراضی کشاورزی. و سندها شهرستان میباشند و دادسرای موردنظر درشهر کرج . ممنون از شما زحمت کشان حق و حقوق

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله رضایت شاکی تاثیر مثبت درتخفیف مجازات دارد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله از شاکی رضایت اخذکنیددرصورتی که دلائل ومدارک علیه برادر شما نباشد تبرئه میشودبرای وثیقه موردنظر قبول قاضی پرونده ملاک هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و توضیحات بیشتر خواهد بوددرصورت تمایل از پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید