مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کسورات قانونی بیمه ای

سلام
من حدود یازده سال در کمیته های انقلاب و نیروی انتظامی از سال 1361تا1373 خدمت کردم و قبل ازآن هم دو سال سربازی در پدافند نیروی هوایی بودم که در زمان سربازی 18 ماه و 17 روز سابقه حضور در جبهه دارم که حدود 13 ماه ان داوطلبانه بوده . در سال 1372 استعفا دادم و پس از آن بصورت متناوب حدود 10 سال بیمه تامین اجتماعی بیمه پرداخت کردم چند سال پیش اقدام به انتقال سنوات از صندوق نیروهای مسلح به تامین اجتماعی کشوری کردم که سازمان بابت سهم خود مبلغی را طی یک فقره چک پرداخت کرده و ازم ما با التفاوت خواستند و من در خواست استفاده از بند خ ماده 88 قانون برنامه ششم توسعهکشور را خواستار شدم که به همین مظنون نامه ای تامین اجتماعی کشوری خطاب به فر مانده ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر پرداخت انتقال صندوق صادر نموده
سوال. آیا با داشتن شرایط فوق امکان باز نشستگی از طریق تامین اجتماعی نیروهای مسلح(ساتا) برای من امکان داره اگر هست چگونه باید اقدام کنم.
... هستم ...قزوین
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجع مربوطه می بایست جویا و سوال نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق تامین اجتماعی در این خصوص اطمینان حاصل کنید