مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحقق قرارداد موجر و مستاجر

با سلام خدمت وکلای عزیز و زحمت کش
سوالی که داشتم یک قرارداد با شهرداری بستم و دو کارخانه اجاره کردم شهرداری در قرارداد متعهد شده بود کارخانه مجوز داره ولی بعد از مدتی که از قرارداد گذشت مشخص شد مجوز و پروانه ای در کار نیست و تمامی ضمانت نامه ها و چکها ی بنده رو اجرا گذاشت و ضمانت نامه بنده رو ضبط کرده حالا دادگاه میگه طبق ماده 478باید فسخ میکردی ولی من اطلاعی نداشتم مجوز نداره حالا من دستور موقت در قالب ابطال قرارداد و مطالبه خسارت زدم به نظر وکلای عزیز راه درستی رفتم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله راه درست است. اما برای دریافت جزئیات مراحل کار و دادرسی پیشنهاد میشود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید