مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی/شکایت حقوقی/خیانت در امانت

سلام من چند وقت پیش یک قرعه کشی خانگی که به اسم یک نفر دیگه بوده رو با ضمانت اینکه برج 9 مبلغ 50 میلیون بهم پرداخت بشه رو خریدم ولی 10 روز بعد از پرداخت من که ده میلیون به حساب اون کسی که قرعه به نامش بود و یک میلیونم به حساب متصدی قرعه واریز کردم بهم اعلام کردن که صمدوق خانگی بهم خورده و طرف پول نداره که به ما پرداخت کنه لطفا در این مورد راهنمایی کنید که چیکار کنم به پولم برسم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی
دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .