مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به آرای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری

با سلام یکی از کارمندان دولت به یکی دیگر از کارمندان در محیط کار و حین انجام وظیفه حمله ور شده و منجر به آسیب دیدگی جدی او می گردد. موضوع به هیات رسیدگی به تخلفات ارسال شده است اما آراء صادره به هیچ وجه متناسب با نوع تخلف و جرم نبوده است. مضروب بر اساس چه موادی از قانون می تواند موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کند؟ آیا موضوع اعاده دادرسی در اینجا مصداق دارد؟ اگر امکان دارد بر اساس چه موادی از قانون است؟
ممنون خواهم بود اگر پاسخ را ارائه بفرمایید.
با سپاس از شما

پاسخ ها :

اعتراض به آرای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری