مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه جدا از زیر زمین و بالا

با سلام و عرض ادب
بنده سالها قبل از فردی که مالک یک پاساژ بوده مقدار 90 متر از مغازه ها لب خیابان این پاساژ رو خریداری کردم که در زیر این مغازه ها زیر زمین و در طبقه بالای اون 1 واحد مسکونی قرار دارد .
در زمان خرید و در بنگاه و قولنامه فروشی که با فروشنده تنظیم گردید،بنگاه دار قید کرد که 60 درصد از ریشه و زمین اصلی متعلق به ما و طبیعتا 20 درصد متعلق به مالک زیر زمین و 20 درصد الباقی متعلق به مالک طبقه مسکونی بالای مغازه خواهد بود که در صورتی که کا این پاساژ به زمین مبدل گردد اینگونه تقسیم خواهد شد.
حالا سوال این است که آیا بنگاه دار صحبتش درست بوده یا خیر ؟ و ما نسبت به قدر السهم مالک 60 درصد از ریشه هستیم ؟

سوال دوم این که واحد مسکونی مراعات لازم را و ترمیم و مرمت لازمه را بعمل نیاورده و موجب شده سقف مغازه ما نم بدهد و آب مداوم چکه میکند. از ترمیم سر باز میزند و میگوید با مالک خانه صحبت کنید!! مالک هم میگوید با مستاجر است !!

تکلیف من با این ها چیست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید